Treba li mi reklama?

Pitanje na koje je odgovor jednako jednostavan, koliko je i nemoguć! Ovisi s koje strane rijeke stojimo i iz koje perspektive biramo promatrati stvari.
Jedan dio svog životnog vijeka radila sam u marketingu jedne agencije. Split je u pitanju. To je minoran detalj koji je bitno spomenuti, jer smo mi Dalmatinci poznati po tvrdoglavosti i neumoljivosti ;) Radila sam sa toliko različitih ljudi, da je bilo nemoguće ne naučiti svakog dana po nešto.
Jednom prilikom klijent je objašnjavao kako on ne vidi jasno broj novih korisnika nakon mjesec dana oglašavanja. Jednostavno je imao toliku koncentraciju da nije ni znao tko su mu stari, a tko novi kupci… Dok je sam sebe ljutio sa neodlučnošću “reklamirati se ili ne”, zapravo si je dao odgovor! Samo što ga nažalost u tom trenutku nije bio svjestan :( Reklama nam je nužna, apsolutno, samo nam nije nužna bilo kakva reklama. Vrlo je kompleksna putanja od ideje do realizacije, ovisi o proizvodu, klijentu, idejama, budžetu, produkciji, agenciji, vremenskom ograničenju… pregršt bitnih faktora je u igri, ali to je već za neku drugu temu koja bi se razvukla do kasno u noć.

Ali sama svrha i bit reklame je doprijeti do osobe koja nikada nije ni pomislila da joj Vaš proizvod/usluga treba, zaintrigirati je, ali i podsjetiti postojećeg korisnika da ste na tržištu, da mu život činite lakšim i boljim. Smisao cijeloj priči na jedinstven način daje i #Glas koji razumije obje strane! Pametno birajte i nikad se ne pitajte ima li reklama smisla, jasno da ima! Svaki novitet u vašem projektu ima više smisla od stagnacije i ziheraštva. Slušamo se ;)

#spikerihr #voiceover #katarinamoskatelo
Ima li reklama smisla

Razmisli još jednom prije odluke

Video CV

Moj video CV specifičan je po tome što sam se 'ogolila', rezultat je to 13 godina različitog radijskog iskustva, naučenih tehnika vokalnih mogućnosti, opuštenog otočkog karaktera, glumačkih radionica u studiju Kubus i na Nov@ TV i neumornog istraživačkog duha. Bilo da želiš suradnju ili svoj autentični Video CV - javi se! Katarina :)