Zašto poslove ne dogovaramo uvijek uz čašicu? Trebali bi!

Dobar dan!
Ja sam Katarina, imam čudno radno vrijeme i skrivam se u zvučnicima, najčešće…

Istražite, preslušajte … pa možemo fino sjesti i brainstormati zajedno, a možemo se odmah baciti na snimanje.

Moj je cilj da Vi postignete svoj cilj, a moj glas je tu da poveže ciljeve!

Nije tako jednostavno?
O, znam da nije.
Malo što je jednostavno :)

Izabrati glas za određenu reklamu i pronaći onoga tko će prenijeti dovoljno dobro i jasno Vašu poruku – nije lako i zahtjeva godine odricanja, učenja, povlačenja za rukav renomiranih hrvatskih spikera i profesora, puuuno sati vježbe, glumačke tehnike i na koncu – osviještenost.

Ako netko cijeni trud, rad, vrijeme, ideju i novac, to sam ja – dakle već imamo bitan preduvjet za početak bilo kakve suvisle suradnje.

Upoznajmo se.

kejt-cuga

Mikrofon je moja prva ljubav, a vezu smo započeli još u djetinjstvu, doma na Hvaru, s 10 godina sam organizirala prvi dječji festival u Dolu, svom rodnom mjestu, sa zanimanjem ga je pratilo (čak) nekih 30 duša. Dovoljno za prvi impuls i lampicu koja je osvijetlila moju prvu konkretnu želju za najdražom igračkom – mikrofon.

Marljivo učeći, studirajući i radeći došla sam kroz razne životne prilike opet pred njega. Ovog puta “mikrofon” me odveo u smjeru turističkog vodiča. Divno iskustvo života koji spaja ljubav prema putovanjima i prenošenju informacija i emocije, mojim najjačim alatom – glasom (nije od starta bio najjači).

U posljednjih 10 godina sam tisuće oduševljenih ljudi upoznala s ljepotama Italije, Francuske, Španjolske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije, Mađarske, Slovačke, Austrije, Slovenije… Naravno, prije svega sam upoznala i zavoljela (skoro) svaki kutak prekrasne Hrvatske.

Sljedeći korak bio je Radio Riva u Splitu, za tim mikrofonom sam provela nekoliko predivnih godina koje su me usmjerile prema novoj, logičnoj, razini – voice overu.

Kako ni u čemu što radim, ne priznajem ništa manje od maksimalnog truda i rada uz dani talent, po dolasku u Zagreb (2014.) kad je moj glas odjeknuo eterom Antene Zagreb, prvo što sam tražila je drugo mišljenje. Usluge spikerske radionice Project studia 6 i Dunje Lakuš itekako su pomogle. Vokalne sposobnosti dodatno sam oblikovala kod prof. Nede Čurčić, a i dan danas surađujem po potrebi s kolegama Marinkom Lešom i Krunom Belkom, vrhunskim profesionalcima, čiji savjeti vrijede zlata.

Moj nemirni duh ne spava ni u slobodno vrijeme koje mi najčešće okupiraju dragi prijatelji, jazz, yoga, knjige, putovanja, kuhanje, planinarenje i priroda općenito…

Iako sam uvjerena da smo se već upoznali, putem radija, televizije ili interneta, bit će mi zadovoljstvo prenijeti Vašu ideju na emotivan način stotinama tisuća postojećih korisnika ili onih koji za Vas još nisu čuli. Kao što sam to radila sa CCO, Dukat, Podravku, Interspar,

Ako se pitate kako, budite slobodni i obratite mi se, telefonom, mailom, porukom, za kavu i ručak sam uvijek!

p.s. Skidanje narječja ostavljam za kavu jer teško možeš na ovaj način steći dojam jeson sa Fora ili sam z brega nekog prešla sim, od bratskog iz Srbije, preko Bosne, do Gruoda i Pila, pa i lipe spli’ske rive – prošetam vas u tren oka i treptaj srca. Jedini način da vam pokažem kako je moj posao zapravo i moja ljubav.

Every day is one new chance * dakle, ne zaboravi na naslov ;)
i budi u toku >>>

Video CV

Moj video CV specifičan je po tome što sam se 'ogolila', rezultat je to 13 godina različitog radijskog iskustva, naučenih tehnika vokalnih mogućnosti, opuštenog otočkog karaktera, glumačkih radionica u studiju Kubus i na Nov@ TV i neumornog istraživačkog duha. Bilo da želiš suradnju ili svoj autentični Video CV - javi se! Katarina :)